Janssen Schilderwerken | Jouw vakman voor Veghel-Uden

De vakschilder waar iedereen bij blijft, dat is Janssen Schilderwerken uit Veghel. Wij zijn sinds de start van ons schildersbedrijf nog steeds het vertrouwde gezicht voor dezelfde mkb-ondernemers en particulieren. Door decennia aan ervaring weten wij alles van een professionele afwerking. Met scherpe uurtarieven en lage vaste lasten verzorgen wij het schilderwerk van uw pand in de volle breedte voor een betrouwbaar lage prijs. Van voordeur tot achterdeur, van binnen tot buiten: Janssen Schilderwerken pakt het voor u op.

Waarom Janssen Schilderwerken?

In ieder kantoor-/winkelpand of woning zitten allerlei verschillende schilderwerkzaamheden die gedaan moeten worden. Daarnaast kunnen niet alle schilders klein onderhoud plegen, behangen, een raam plaatsen en spuit- of stucwerk verzorgen. Wij beheersen ieder facet vakkundig. Janssen Schilderwerken: één plek voor alle professionele afwerking.

Wie is het gezicht achter Janssen Schilderwerken?

Gerrit begon in 1971 met het schildersvak en is de oprichter van Janssen Schilderwerken uit Veghel. Na het halen van zijn diploma’s en ruim twintig jaar gewerkt te hebben in het vak, besloot Gerrit in 1995 zijn eigen schildersbedrijf op te zetten: Gerrit Janssen Schilderwerken.