Schilderwerk van hoge kwaliteit

Maak gebruik van onze diensten en geniet jarenlang van professioneel afgelakte kozijnen, prachtig geschilderde gevels en al het andere schilderwerk waarvoor u de échte schilder nodig hebt.

Resultaat dat mooi blijft!

Een goede afwerking betekent niet alleen een mooi resultaat, maar ook een goed beschermde ondergrond. Muren met vochtvlekken of kozijnen met houtrot? Janssen Schilderwerken biedt hier direct oplossingen voor! Zelfs kunnen wij na twee of drie jaar al het schilderwerk controleren en waar nodig bijwerken. Wij leveren niet alleen mooi schilderwerk, maar zorgen er ook voor dat dit mooi blijft.

Maar 9 procent BTW!

U betaalt maar 9 procent btw in plaats van 21 procent voor schilderwerk op panden ouder dan twee jaar! Dit geldt voor schilderwerk binnen en buiten!

Schoonmaaktip!

Zelf regelmatig het schilderwerk goed reinigen is belangrijk voor het langer mooi houden van het houtwerk. Geen scherpe schoonmaakmiddelen gebruiken maar gewoon warm water en een zachte schildersspons met een scheut schoonmaakazijn. Droog wrijven met een theedoek, liever geen trekker gebruiken in verband met het beschadigen van het schilderwerk.